ARTIKELEN

Als je denkt dat hiken door Yosemite Nationaal Park makkelijk is, denk dan opnieuw. We zijn verdwaald, hebben onder de sterren geslapen, hebben wilde dieren ontmoet en ik heb al deze momenten op mijn camera vastgelegd. Geloof mij, je gaat van deze vlog genieten.

Wat is de ziel van Seoul? Duidelijk het voedsel! Bekijk mijn vlog om te zien wat, waar en hoe te eten om het meeste uit je Koreaanse avontuur te maken.

Altijd reizen kan zwaar zijn. Ik heb dus een pauze genomen en een paar van mijn Canadese vrienden bezocht. Zij hebben mij de beste plaatsen in Alberta laten zien. Jij kunt ze ook zien. Bekijk gewoon mijn nieuwe video.

Er was een tijd dat ik geen dubbeltje had. Dat heeft mij echter nooit weerhouden om te reizen. Laat mij je leren hoe je een Amerikaanse rondreis maakt zonder geld.

Laat me mij even voorstellen. Als je wilt weten waarom ik video's over mijn reizen maak, wat de pieken en dalen van een nomadische levensstijl zijn en waarom je nooit een vlogger moet worden, kijk dan mijn vlog!

Ik prefereer op vaste grond te blijven over het zeilen over de onvoorspelbare zeeën maar toen een zeldzame mogelijkheid langs kwam, kon ik geen nee zeggen. Bekijk mijn video om te zien hoe ik een week op een schip overleefde.

Canada heeft een aantal van de beste uitzichten ter wereld. Ik besloot om de kust te exploreren voordat ik de bergen in trok. Als jij ook deze kant op reist dan wil je mijn vlog niet missen.

Een maand geleden vond ik mezelf in Turkije. Per ongeluk. Ik was het verkeerde vliegtuig ingesprongen en besloot er het beste van te maken dus ik bleef en verkende de stad.

Geen tijd voor vakantie? In de vlog van vandaag laat ik jouw zien hoe je het meest van een dagtripje krijgt. Pak je tas en laten we gaan!